DIGITAL T-SHIRT EVENT

2443
DIGITAL T-SHIRT EVENT

Всички актуални технологии за дигитален директен и трансферен печат върху текстил на едно място.

Демонстрации, digital-fashion ревю и обявяване на победителите в конкурс в един ден – 31-ви юли, 2014 г., централното фоайе на Интер Експо Център.

Лятото не е най-подходящото време за сериозни бизнес-събития, затова решихме да организираме връчването на наградите на победителите от конкурса на FACTOR.BG „DIGITAL T-SHIRT“ по един по-забавен, и същевременно полезен начин. За щастие, партньорите ни от IEC (Интер Експо Център) и този път ни оказаха пълна подкрепа!

Целта на конкурса е да се стимулират дизайнерите, занимаващи се с декорация на облекла, да се опитат да разчупят стереотипите и да се възползват от уникалните възможности, предлагани от принтерите за директен печат върху текстилни изделия Epson SureColor F2000. Колко успешно са се справили с предизвикателството ще могат да преценят гостите на събитието.
Ние преценихме, че произведенията им трябва да бъдат представени по най-добрия начин – чрез истинско модно ревю.

 

forever                           

Разбира се, много хора са изкушени да се занимават с печат върху текстил – едни професионално, други дори индустриално, трети – като хоби, за удоволствие. Затова решихме да добавим още малко интересни допълнения към събитието – демострационен печат, на живо, по различни технологии – директен печат с Epson SureColor F2000, сублимационен печат върху фланелки от performance-полиестер, с популярните гел-принтери Ricoh SubliJet-R, термотрансферен печат върху светли памучни фланелки с гел-принтер Ricoh ChromaBlast-R, термотрансферен печат с лазерни принтери и трансферни хартии FOREVER, както и NO-CUT системата за термотрансферен печат върху светли и тъмни памучни и полиестерни облекла, без предварително обрязване на изображенията по контур, базирана на LED принтерите OKI с бял тонер и NO-CUT хартиите на FOREVER.

 

 

 

Epson SureColor F2000

Разбира се, няма как там, където има мода и красиви девойки, да няма и фотографи!
Гостите ще имат възможност да виядят как се отпечатва фланелка с тяхната снимка, направена преди секунди във фотостудиото на събитието, след което да си я получат като подарък от организаторите.

Ако сте се приготвили за дълги PowerPoint презентации или очаквате машини във витрини, ще Ви разочароваме!

Пригответе се да се поизцапате с мастило, да мерите тениски, да се снимате по „несериозен“ начин, да позавиждате на победителите, десет от които ще получат награди от по 100 лв., а единадесетия – голямата награда от 1000 лв.

А, да, очакваме да дойдете с метрото, за да можете да кажете „Наздраве на победителите!“ с чаша в ръка!

ВАЖНО!
За да осигурим персонално отношение към всеки от гостите, молим Ви да се регистрирате, като изпратите мейл с Вашето име и телефон на event@factor.bg.

Ще Ви изпратим електронна покана, както и известия с последните новини около събитието.
Вход – с регистрация и електронна покана!

Фейсбук страница на събитието:
https://www.facebook.com/events/715004181894602/

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Екипът на FACTOR.BG
www.factor.bg
info@factor.bg

За регистрации:
event@factor.bg

Интернет портал за печатни технологии.