Дилком празнува 20 годишнина

656
Дилком празнува 20 годишнина

На 25 юни екипът на варненската фирма Дилком България ЕООД отпразнуваха 20 години от създаването на компанията. Компанията предлага на българския е европейския пазар иновативни решения в сферата на етикетиране, маркиране и автоматична идентификация на продукти. Разполага със собствена печатна база в гр. Варна и търговски офиси в София и Пловдив.

 

Печатницата на Дилком България ЕООД произвежда и печата различни видове самозалепващи етикети на ролка, стикери, текстилни етикети, етикети за дрехи с инструкции за пране, картонени етикети, билети, многослойни, двулицеви и трилицеви етикети, RFID тагове и много етикети с нестандартни приложения – за бижута, за цветя, водоразтворими, етикети с лесно отстраняемо лепило. Техническата обезпеченост на печатницата позволява производството на голямо разнообразие етикети и стикери от различни материали с разнообразни форми и цветове. Притежава международните стандарти ISO 9001, ISO 14001, ISO 5001 и FSC за качество и опазване на околната среда.

 


Дилком България ЕООД е и оторизиран представител на водещи европейски производители на разнообразни баркод принтери за етикети, цветни принтери за етикети, баркод скенери и мобилни терминали, автоматични етикетиращи машини и полуавтоматични апликатори за етикети, индустриални мастиленоструйни принтери, софтуерни решения за дизайн и печат на етикети, системи за проследимост, RFID системи и етикети.

 

Екипът на Printguide.info пожелва на колегите много здраве, успехи и още много рождени дни.

 

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.