Domino навлиза в транзакционния печат и директния мейлинг с новия модел K630i

1766
Domino навлиза в транзакционния печат и директния мейлинг с новия модел K630i

Domino Printing Sciences ще навлезе в транзакционния печат и директния мейлинг чрез пускането в продажба на новата си високоскоростна монохромна дигитална машина K630i.

K630i

 

Представянето бе направено на изложението Hunkeler Innovation Days, което се провежда между 23-ти и 26-ти Февруари в Люцерн, Швейцария.

Ето как коментира новия модел Philip Easton – ръководител на звеното за дигитален печат в компанията: „Моделът K630i е естественото развитие в областта на дигиталния печат за Domino, след пускането на модула K600i през 2010 година и четирицветната машина за печат на етикети N600i през 2012. Последната вече се предлага в 7-цветна модификация, която е позната под наименованието N610i. Моделът K630i се основава на същите доказани технологии, познати от предходните два модела, които са добре позиционирани в пазарните си сегменти.”

Новият модел K630i е доразвит върху продукта MonoCube на компанията Graph Tech AG, която е придобита от Domino през 2012 година. Към момента от него има инсталирани четири машини в Европа и Северна Америка, като всяка от тях отпечатва между 2 и 12 милиона копия месечно с формат А4. Вече има поръчка за още 5 машини, които ще бъдат инсталирани в най-скоро време.

Продуктовият мениджър на K630i Brayan Palphreyman също коментира модела: „Радвам се, че този продукт стана част от портфолиото на Domino. Въпреки, че до момента ние имаме няколко успешни инсталации, чрез добавянето на мастилено-струйната технология на Domino ние ще може да предложим на своите клиенти едно цялостно и по-добро решение.”

Източник: www.domino-printing.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/