Drytac разшири своята линия от печатни медии с WallTac

3021
Drytac разшири своята линия от печатни медии с WallTac

PVC е самозалепващото фолио, което може да се лепи и да се отлепва чисто от почти всяка гладка повърхност, включително боядисани стени от гипсокартон.

Drytac разшири своята линия от печатни медии с WallTac

 

Фолиото е съвместимо с повечето UV, солвентни и латексови принтери. WallTac може да се използва за визуално-привлекателни интериорни приложения за декорация на стени като апликации и фрески.

Предлага се в три версии – 3,0 прозрачно полимерно фолио със слабо лепящо акрилно лепило и 3,5 и 6,0 бяло полимерно фолио с микросферно лепило. Изображенията отпечатани върху WallTac могат лесно да бъдат залепени и отлепени чисто от стени или врати, без абсолютни никакъв остатък от лепилото. В допълнение, когато се използва WallTac с микросферно лепило е възможно безпроблемно препозициониране на декорацията.

WallTac може да се комбинира с Wipeout ламинат, с устойчива на надраскване гланцова повърхност, за да създадат персонализирани стенни изображения, които могат да бъдат използвани като дъска за писане със сухо изтриване.

WallTac може лесно да съживи една стая, без да се изисква постоянно решение или повреждане на съществуващите повърхности“, отбелязва Nate Goodman, продуктов мениджър в Drytac. „Когато фолиото се комбинира с нашия нов ламинат Wipeout, възможностите за персонализация са безкрайни.“

Източник: www.myprintresource.com

Интернет портал за печатни технологии.