DTG – дигитален печат върху текстил – нов бизнес за 9995 Евро!

10428
DTG – дигитален печат върху текстил – нов бизнес за 9995 Евро!

Разходите за отпечатване на пълноцветно изображение с фотокачество, с размери 20/30 см, върху светла фланелка са средно между 30 и 50 ст., а върху черна фланелка – между 1,20 и 1,70 лв. При 10 поръчки на ден, по 1-2 броя на поръчка, инвестицията Ви може да се изплати за 4-5 месеца!

DTG принтерите създават уникалната възможност да стартирате нов, лесен, приятен, креативен и най-важното, потенциално много печеливш бизнес!

Пазарната ниша за тези машини е печатът на уникални текстилни изделия в единични бройки или къси тиражи. Със сигурност можете да конкурирате ситопечатa за каквато и да е поръчка от няколко десетки броя, а в определени ситуации и няколко стотици броя – например многоцветен или пълноцветен печат.

Все пак, това НЕ Е основната идея – тя е да се създаде малко студио или интернет магазин за печат на уникални текстилни изделия по специална поръчка или, още по-просто и лесно, по каталог!

При цена в магазина от 10 – 15 лв. минимум за стандартна серийна фланелка – конфекция, клиентите приемат за съвсем нормално да платят поне 15 – 20 лв. за специално създадена за тях фланелка. Подобни фланелки се поръчват по много поводи – за фирмено облекло, за промоции, за рожден ден или друг празник на роднини или приятели, за специален подарък, за спомен, за сувенир или просто за удоволствие!

Сметката е следната – качествена фанелка за печат ще Ви струва не повече от 3 лв.(много е важно да печатате на собствени фланелки, а не на фланелки на клиента, по ред причини), разходът на мастило е средно 30-50 ст. за пълноцветен печат без бяло мастило (за светло трико) и средно 1,20 – 1,70 лв. за бяла подложка плюс пълноцветен печат (черно трико). Каквото и друго да включите, трудно ще се получи себестойност над 5 лв. на фланелка с печат.

Продаваемата цена за уникална фланелка с фотореалистичен печат по поръчка е 15 лв. за светло трико и 20 лв. за черно.

Печалбата, на която можете да разчитате е между 10 и 15 лв. от всяка фланелка. При 20 фланелки на ден (които в най-лошия случай се печатат за 1 час) и 22 работни дни в месеца се получава печалба от 4000 – 5000 лв! А в останалите 7 часа на ден можете да си осигурите и някой допълнителен приход, като печатате по-нисколатени, но по-големи тиражи от промоционални или фирмени фланелки, платнени торби и работни облекла. Можете дори да печатате и икони или картини върху плат или дърво.

Дори и оборотът Ви да е по-малък или пък по-голям, но с по-ниски надценки, очевидно е, че потенциалът е голям.

За да се убедите в качествата на DTG принтерите Ви каним на персонална демонстрация в офиса ни, в удобно за Вас време. Можете да донесете предпочитани от Вас фланелки или други текстилни изделия, както и Ваши изображения за печат.

Можете да разчитате на обучение, консултации, консумативи, сервиз и реална поддръжка от нашия екип.
Ние не сме просто и само търговци, ние сме и Ваши колеги, ентусиазирани от предлаганите от новата технология възможности, готови да защитават нейното и своето добро име!

За повече информация или уговаряне на демонстрация:
0899 878319 – Георги Чакъров, както и
www.factor.bg

Интернет портал за печатни технологии.