Duplo ще представи новото поколение мултифункционални довършителни системи на Ipex

1168
Duplo ще представи новото поколение мултифункционални довършителни системи на Ipex

Компанията ще покаже на шоуто последното си мултифункционално довършително устройство, което увеличава възможностите, предлагани от наложеното DC-645i „съобразно последните тенденции“.

Duplo

 

Директорът на Duplo Великобритания Peter Jolly каза, че новата автоматизирана система за рязане и биговане DC-646Pro предлага възможност за 8 прореза по дължината на листа, 25 по ширината и 20 бига само с едно преминаване през машината. „Знам, че фразата се използва твърде често, но тази машина променя играта. Използвахме някои от нещата, които научихме от 645 и 745, напълно премахнахме ограниченията за това какво можете да довършвате и направихме възможностите практически безкрайни,” каза Jolly.

DC-646Pro има максимална скорост от 30 листа в минута и работи с формати от 370×999 мм до 210×210мм. Минималният формат на крайния продукт е 48×28 мм. Поддържаната плътност на медиите от 110 до 350 грама на кв. м. Машината включва и баркод скенер за автоматична настройка.

Според Jolly, стандартно DC-646Pro се доставя с възможност за рязане по осите X и Y и биговане по късата страна. Той допълни, че има възможност за добавяне на ротационно биговане, допълнителни модули за рязане и перфорация по ширината и дължината на листа. „На практика, ако имате лист хартия, можете да направите всичко по осите X и Y, напълно автоматизирано, чрез баркод.“

„Тъй като на можете местите довършителните модули динамично, можете до голяма степен да изберете по коя от осите се случва определен тип довършителна дейност. Това позволява производство на прототипи или опаковки в малки тиражи, което не можеше да стане с предишните машини.“

Новият дизайн позволява на потребителите на практика да удвоят броя на инструментите, които използват, предлага повече възможности за книговезане, включително възможности за динамична настройка. Машината се доставя с 80 PDF шаблона за популярни приложения, които могат да се интегрират съществуващия работен процес.

Източник: printweek.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.