Eфектна хартия? Офсетова хартия?

4734

Просто OLIN -премиум офсет

Офсетова хартия или не
На всеки е известно, че офсетовата хартия по един естествен начин абсорбира мастило. Някои ще кажат, че това придава на цветовете по-естествен вид, но понякога ни трябват и по-живи цветове! Сега Antalis представя на пазара първата специална офсетова хартия, която позволява равномерен цветен печат и истински сияйни цветове. Olin се произвежда от евкалиптови влакна от най-високо качество, така че да усетите разликата докато държите страниците между пръстите си. Olin предлага по-мека, по-чиста и по-естествена структура, наподобяваща офсет и превъзхождаща по печатните резултати обикновената офсетова хартия.

Бяло или не
Стилно, истинско, непритенциозно или просто бяло. Много бяло, или леко кремаво, а защо не и цвят слонова кост. Какво ще изберете за вашите бланки, луксозни каталози, писма, тела на книги, визитки и картички оставаме на вас. Оlin ще ви предложи всички нюанси, Absolute white (Абсолютно бяло), high white (Силно бяло), natural white (Естествено бяло), cream (Кремаво) и ivory (Слонова кост), за да намерите онзи, който ще пасне на вашата креативност. А разпечатките ще запазват перфектното си качество, тъй като Olin гарантира архивен период от 200 години, което означава, че вашата хартия ще поддържа първоначалния си нюанс и мекота във времето.

Тънка или не
Сега след като очите ви са измерили Olin, възможностите й за печат, финеса на цветовия й диапазон, оставете на пръстите си да продължат разговора. Olin обхваща всички пазарни ниши, от тази за аптекарските бележки до папките. Ще откриете перфектния грамаж в диапазона от 15 различни тегла, от 40 gsm до 400 gsm, за каквото и приложение ви е необходимо. Това е Olin…

Гладка или не
Какво ще стане, ако подложите хартията на още по-строго изпитание? Докоснете и усетете всеки от трите структури на Olin с връхчетата на пръстите си. Първо Smooth (гладката), която е най-мека. Тя нежно се разлива под пръстите ви. След това пробвайте Regular (стандартната) с нейната по-класическа тъкан. С петте си нюанса и 15 различни грамажа, тя си остава един доста необичаен тип класическа хартия. Що се отнася до офсетовата хартия с Rough (грапав), това е една много естествена хартия и на допир и на изглед.

Рециклирана или не
Днес, рециклирането представлява част от всекидневния ни живот. Това е една отговорна стъпка, която ние всички предприемаме, без значение на промишлеността. От самото начало Анталис инвестира в устойчиво развитие, предлагайки на клиентите си един широк диапазон от рециклирана хартия. Olin не е изключение. Със своята хартия със 70% преработени компоненти кремавият й нюанс се предлага в пет граматури, вариращи от 90 gsm до 300 gsm.

Всичко, от което се нуждаете, е в Olin
Често избираме офсетова хартия, с цел понижаване на разходите, и с неприрязън откриваме, че стандартното и качество не достига очакванията ни от крайния продукт. Olin променя всичко. Край на ограниченията. Задоволително или върховно качество, ежедневна употреба или за специални случаи, прагматични или креативни, икономични или приоритетни, литературни или научни, художествени или финансови, промоционални или концептуални, класически или авангардни, … покани, бланки, папки, изложбени каталози, дребни печатни разпространения, флаери, пликове, кореспонденция, брошури за разпространение в пощенската мрежа, корици на книги, джобове, технически папки, аптечни рецепти, брошури, визитни картички, пликове с хералдически знаци, … Начините, по които можете да използвате продуктите на Olin, са безкрайни и без ограничения, също като въображението ви.
лого олин

За повече информация Анталис

Интернет портал за печатни технологии.