e-2print.com – онлайн магазин за декорация на личното и работното пространство

2257
e-2print.com – онлайн магазин за декорация на личното и работното пространство

В сайта ще намерите много намаления и промоции на продукти.

 

Всеки пети регистриран до края на юли ще получи като подарък чаша.

 

 

 

 

Електронният магазин e-2print.com ви дава възможност онлайн да закупите фототапети, панели за телефони, керамични и метални чаши. Освен голямо намаление в момента на цените на тапетите, на 

e-2print.com можете да намерите и инструкции как да ги залепите.    

Пазаруването в e-2print.com е лесно и удобно. Можете да избирате между няколко метода на плащане – с наложен платеж, от системата на ePay.bg и EasyPay, с кредитна карта или с банков превод, на ваше разположение са и няколко вида куриерски услуги.

 

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.