Eclips-dual – концепция за компактен принтер

3429

Корейският дизайнер Han S. Hong предлага оригинален принтер с твърде нетрадиционна концепция. Дизайнерът е бил вдъхновен за идеята си от това, че по време на пътуване или в ограничени жилищни условия често няма място къде да се разположи принтер.

Eclips-dual

Отстрани принтерът Eclips-dual изглежда като недодялано механическо устройство, но на практика е напълно готов да изпълнява всички необходими функции на принтер. Конструкцията на Eclips-dual е огъната, а хартията в него се подава на ръка.

Eclips-dual принтер

Принтерът е много компактен и заема минимум място. Така че, ако не се боите от смели експерименти – този модел принтер е тъкмо за вас.

Eclips-dual принтер

Източник: www.newtech-enews.com
Написа инж. Васил Станев

Име: инж. Васил Станев

Професионален опит: Инженер- технолог полиграфическо производство, т.е. полиграфист от старата школа, завършил полиграфия в Украйна. Създал първата матура по полиграфия в България, която се зачита за прием в специалност "Полиграфия" в ХТМУ София. Инж. Васил Станев преподава дълги години в Добрич, където и изучава два випуска по полиграфия

Настоящи занимания: Отскоро е назначен за преподавател в Националната професонална гимназия по полиграфия и фотография в София. Той допринесе най-много за онлайн речника в Printguide.info, който обогати с над 400 думи. Инж. Станев е наш автор и консултант по всички въпроси, свързани с офсетовия печат и довършителната обработка.

В свободното си време: Превежда руска и украинска поезия и сърфира в социалните мрежи.