Eclipse Corp. предвижда приходи от $1 милион след инсталация на 3D принтер Massivit 1800

1045
Eclipse Corp. предвижда приходи от $1 милион след инсталация на 3D принтер Massivit 1800

Американската компания за креативен дизайн Columbus (OH) е инсталирала решение за 3D печат Massivit 1800 3D, за да се отличи от традиционните си конкуренти в областта на печата.

 

3D принтер Massivit 1800

 

В коментар за интегрирането на голямоформатния 3D печат в дейността на компанията, Jeff Burt, собственик на Eclipse Corp., казва: „Инвестицията в Massivit 1800 цели да трансформира дейността ни като ѝ позволи бързо да създава много големи, впечатляващи проекти, които нашите клиенти, сегашни и нови, изискват.“

„Всъщност, със силата да добавим ново и конкурентно измерение към бизнеса си, очакваме, че Massivit 1800 ще има ключова роля в постигането на увеличение на приходите от един милион американски долара в следащите три години,“ добавя той.

В допълнение към поддръжката на проекти в различни сектори, сред които са търговията, интериорният дизайн, събитията и изложенията, компанията смята да приложи Massivit 1800 за термоформни продукти с висока устойчивост. Това включва визуално впечатляващо 3D брандиране на автомобили, впечатляващи графики за автобуси, реклами в търговски обекти, които привличат клиентите с драматичен дизайн. 

Освен това, Eclipse Corp. ще се наложи като бюро за голямоформатен 3D печат. Burt обяснява; „Като една от малкото компании, които могат да печатат впечатляващи 3D голямоформатни материали, искаме да сме сигурни, че клиентите ни могат да се възползват от пълния потенциал на технологията, независимо какви са изискванията им. Със способността да превърне буквално всяка концепция в реалност в голям размер, смятаме, че новата услуга ще павира пътя ни към нови пазари. ” 

Източник: пресинформация на Massivit
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.