EFI докладва за рекордни приходи през първа четвърт на годината

931

Ръстът във всички бизнес сегменти предизвиква увеличение на приходите от дейността и значителни финансови наличности.

Electronics For Imaging, Inc., публикуваха резултатите си за първата четвърт на 2013. Според тях компанията е отбелязала рекордни приходи от 171,4 милиона американски долара, което е със 7% повече от същия период през 2012.

 

„Екипът на EFI реализира отлично първо тримесечие с ръст на приходите над очакванията ни, значителен ръст на печалбата и много сериозни постъпления в брой.“, каза Guy Gecht, изпълнителен директор на EFI. „С новите продукти в цялото ни портфолио и възможностите за продажби на търговските изложения по целия свят, целим тази тенденция да се запази и в това тримесечие докато иновациите на EFI продължават да помагат на клиентите да осигуряват ръст и продуктивност на бизнеса си“.

 

Efi

 

На снимката: Guy Gecht, изпълнителен директор на Electronics For Imaging

Източник: efi.com

 

 

 

 

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.