Esko Artwork счупиха рекорда си по продажби на режещи маси Kongsberg

1450

През месец март Esko регистрираха нов рекорд по продажби на дигитални режещи маси серии Kongsberg. Първата четвърт на 2010г. е най-успешната досега в историята на компанията.

Въпреки, че пазарът пострада през 2009г. заради финансовата криза, изгледите са към бързо възстановяване през настоящата година.

Флагманът Kongsberg XP, който беше пуснат в продажба преди 12 месеца, доказа твърдо, че е перфектният избор за 24/7 производство на опаковки и довършителни операции при плоски материали за Sign пазара. Продажбите на Kongsberg XP надхвърлиха очакванията и серията се наложи на пазара гарантирайки стабилен и печеливш бизнес на клиента.

Сериите Kongsberg XL и i-XL също са с голям марж в продажбите в световен мащаб. От най-малките серии режещи маси XE и i-XE също се очаква добро позициониране, както и от скоро пусната серия i-XE10 Auto.

“Гордеем се с рекордните ни продажби, те са пример за чудесната ни работа в екип”, казва Емил Скара, посочвайки няколко региона, които печелят пазарни дялове. “Даваме всичко от себе си, за да предоставим на пазара точните продукти и да споделим точният опит и знания. Насърчени сме от броя на продажбите през първата четвърт на годината и продължаваме напред в опити да подобрим настоящия рекорд!”

Източник: Адком

Интернет портал за печатни технологии.