Expert II – наследникът на най-продаваната серия входен производствен клас режещи плотери

2365
Expert II – наследникът на най-продаваната серия входен производствен клас режещи плотери

GCC разработиха моделите Expert II в две серии бюджетни режещи плотери (Expert II и Expert II LX), всяка с два работни размера – 61 см и 132 см.

режещ плотер gcc expert II 52

на снимката: режещ плотер gcc expert II 52

 

Сериите режещи плотери GCC Expert II предлагат сила на натиск от 350 грама и скорост на рязане – 705 мм/сек. По този начин потребителя ускорява производителността и възможностите на бизнеса му се разширяват. С подобрените функции, високата точност на рязане и надеждна работа, новата бюджетна серия режещи плотери на GCC Expert II оправдава и надхвърля очакванията.

Акценти за новото поколение GCC Expert II режещи плотери:

  • По-голяма сила на натиск – 350 грама

За да обезпечи работата с по-голям диапазон медии и да позволи на потребителите да се справят с всяко предизвикателство, GCC Expert II сериите режещи плотери предлагат сила на натиск при рязане до 350 гр.

  • Скорост на рязане до 705 мм/сек.

Работното време се отразява на печалбата Ви и всяка минута е от значение. Следователно с по-високата максималната скорост на рязане се постига висока ефективност при гарантирано качество на рязане.
*Expert II 24 /Expert II 24 LX (с оптика за рязане на пълноцветни изображения по контур) моделите плотери имат скорост на рязане до 705 мм/сек при 45°, а моделите Expert II 52/Expert II 52LX (с оптика за рязане на пълноцветни изображения по контур) режат със скорост 635 мм/сек при 45°.

  • Гарантирано водене на медията за рязане в дължина до 3 метра

GCC Expert II машините са конструирани с най-добрите части като всеки друг модел GCC режещ плотер. Тези модели са оборудвани с качествени барабани, които осигуряват прецизно водене на медията в дължина до 3 метра по цялата им ширина. Така се обезпечава качеството на продукцията и се минимизира фирата и разходите за материали

  • Подобрена оптика AAS II за откриване на пасери и рязане на изображения по контур ( с оптиката са оборудвани GCC Expert II LX моделите режещи плотери)

GCC Expert II LX се предлагат с усъвършенствана оптика Automatic-Aligning System(AAS II), за да се гарантира точното рязане по контур на дигитално отпечатани изображения, чрез прецизно засичане на регистрационните маркери (пасери).

  • Софтуер GreatCut 3 за рационализиране на работния процес

Expert II моделите режещи плотери ще бъдат окомплектовани с GreatCut 3 софтуера. GreatCut 3 поддържа последните версии на най-често използваните графични софтуери (CorelDRAW и Adobe Illustrator). Съвместимостта за работа с Inkscape софтуера за векторни графики и новите функции на софтуера позволява на потребителите да постигнат перфектни резултати на рязане интуитивно, лесно и безпроблемно.

 

режещ плотер gcc expert II 24

на снимката: режещ плотер gcc expert II 24

Източник: Адком – дистрибутор на GCC

Интернет портал за печатни технологии.