EyeC ProofBook – система за инспекция на книги

1088
EyeC ProofBook – система за инспекция на книги

ProofBook е автоматична система за проверка на издания, която привлича вниманието на коректора към страниците, които имат нужда от внимание.

EyeC ProofBook

 

EyeC ProofBook позволява бърза и точна проверка на качеството на многостранични издания като ръководства, информация за приложение на лекарства, както и брошури с тестове като ACT и SAT. Системата проверява лицето и гърба на всяка страница и ги сравнява с подписания одобрен файл (в PDF формат). EyeC ProofBook сканира и проверява 20 страници в минута с 300 300 dpi и незабавно сигнализира на оператора кои са страниците, които имат нужда от по-подробна проверка.

EyeC ProofBook използва модерна автоматична технология за двустранно сканиране, която поддържа до 200 страници. Това позволява лесни и бързи проверки на всякакви типове многостранични издания. Системата сканира документи с формат от A6 до A3 с разделителна способност до 600 dpi. Поддържаното относително тегло а хартията е от 35 до 128 g/m2.

ProofBook може да се адаптира за различни приложения. Гъвкавият плосък скенер позволява проверка на различни типове мостри като картонени опаковки, етикети или гъвкави опаковки. Можете да добавяте и нови възможности като разчитане на 1D или 2D кодове без подмяна на хардуерни компоненти.

Източник: eyec-inspection.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.