FACTOR.BG представя сублимационни фото-чаши, с гаранция над 1000 цикъла в миялна машина!

3738
FACTOR.BG представя сублимационни фото-чаши, с гаранция над 1000 цикъла в миялна машина!

Сублимационните фото-чаши са един от най-популярните продукти, предназначени за персонализация.

DURAGLAZE DURHAM

DURHAM

 

Има различни видове, форми и размери, но бестселърът са цилиндричните, бели чаши. Почти във всяко квартално фото може да си поръчаме чаша със снимката на наш близък, с интересен надпис или весела картинка. Често те са и харесван продукт за фирмена сувенирна реклама, съчетавайки възможността за фотореалистичен печат с ярки цветове, с ниска цена, полезност на продукта и добра видимост на рекламното послание.

 

DURAGLAZE SPARTA

Sparta

Има обаче един проблем – чашите са керамични, а за да е възможен сублимационният трансфер на изображението върху тях, те трябва да са покрити със специален лак на полиестерна/полиуретанова основа, който лак трябва да издържа и на жестоките условия на миене в миалните машини, с техните силно агресивни препарати.

 

сублимационни фото-чаши, с гаранция над 1000 цикъла в миялна машина

Практически няма фирма в България, която да гарантира определена устойчивост на такава експлоатация и резултатите са видни след първите няколко месеца – изображението избледнява, покритието се напуква и, в крайна сметка, рекламното послание се превръща в антиреклама на бранда.

Верни на подхода да предлагат сигурни решения, а не продукти-проблеми, FACTOR.BG представят единствените чаши с високоустойчиво покритие DURAGLAZE, произведени от английската фирма LISTAWOODS. Производителят гарантира 1000 цикъла в миялна машина, това е тествано и потвърдено от незвисима лаборатория.

Най-хубавото е, че цената на тези уникални чаши е в същия порядък, като повечето китайски сублимационни чаши. Прадлагат се в два основни дизайна – DURHAM, с права цилиндрична форма и овална дръжка и SPARTA, с елегантна извивка на горното ръбче и по-ъгловата дръжка. Налични са на склад, за незбавна безплатна доставка!

Цена за кашон (36 чаши): 93.60 лв. без ДДС или 112.32 лв. с ДДС. При поръчка над 10 кашона – 10% отстъпка. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За поръчки и допълнителна информация: order@factor.bg
Teл.: 0331/ 99818
Teл.: 0896 738700
Екипът на FACTOR.BG

Интернет портал за печатни технологии.