Fujifilm добави софтуера Tilia Grifin към портфолиото си за широкоформатен печат

1157
Fujifilm добави софтуера Tilia Grifin към портфолиото си за широкоформатен печат

В прессъобщение Fujifilm обяви, че широкоформатната версия на софтуера Tilia Griffin от Tilia Labs е добавена към пакета от продукти XMF Workflow.

Той позволява автоматизиране на процеса по максимално запълване на печатния лист с цел оптимално оползотворяване и редуциране до минимум на отпадъка след изрязване. Това се случва в комбинация от изчистен, опростен и интуитивен работен поток и дизайн.

 

Tilia Grifin

Решението запълва листа с различните дизайни и зададени количества на всеки от тях чрез свободно завъртане на елементите, така че да се постигнат най-добри финални резултати за по-кратко време. От Fujifilm сравняват скоростта с ръчно монтиране чрез Adobe Illustrator, което отнема часове, докато със софтуера то се свежда до няколко минути. Tilia Griffin също така разполага с опция за проследяване на баркодове и регистрация чрез камери с цел повишаване на качеството.

 

Tilia Grifin

Софтуерът е наличен както за закупуване (при цена от 4000 до 8000 евро), така и за използване на абонаментен принцип (между 1500 до 2500 евро на година).

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.fujifilm.eu

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/