Fujifilm показа нов B1+ термален CTP експонатор

1250
Fujifilm показа нов B1+ термален CTP експонатор

Luxel T-9800CTP HDN ще бъде флагмана в линията Superia от термални CTP-та на Fujifilm.

В комбинация с термалните пластини и XMF workflow решенията, Fujifilm ще предложи на клиентите още по-висока продуктивност и качество в производството на пластини.

  • X модификацията на Luxel T-9800CTP HDN е с възможности за експонация на 70 пластини на час, благодарение на 1024-каналната GLV лазерна глава и нова електронна система.
  • Luxel T-9800CTP HDN работи с широк набор от размери пластини от 304 x 305mm до 1165 x 950mm. Опционално се предлага еднокасетъчен и многокасетъчни аутолоудъри.

CTP-то Luxel T-9800CTP HDN е показано по време на drupa 2016  и се очаква да влезе в продажба в края на годината.

Източник: www.fujifilm.com

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.