Fujifilm предлага пластината LH-NN2 за по-дълги тиражи

1601

Термалната пластина Fujifilm Brillia LH-NN2 е предназначена за тиражи до 300 000 печатни удара и е одобрена за възпроизвеждане на растер от 1% до 99% при 100 линии на инч

Подобно на другите пластини от сериите Brillia, LH-NN2 има двоен светлочувствителен слой.  Fuji твърдят, че благодарение на него, предлагат по-голяма издръжливост в сравнение с други CTP пластини. Двойният светлочувствителен слой също така цели да осигури устойчивост срещу надраскване и улесняване на манипулациите с пластината.

Многозърнестата повърхност на пластината я прави по-лесно приложима на печатни машини с оптимизиран баланс на мастилото и водата. Наред с това широките граници на показателите, при които се проявява, повишават ефективността на използваните консумативи.

 Jim Crawford, управител на отдела на Fujifilm за консумативи каза: “Пластината LH-NN2 е допълнение към широката ни гама от вестникарски пластини и е създадена за издатели, които имат нужда от термална пластина, съвместима инфрачервените лазери с дължина на вълната 830nm, които се използват при много дейности.”

Източник: fujifilm.eu

Интернет портал за печатни технологии.