Fujifilm представя новия плосък UV мастиленоструен принтер Acuity Advance

1988

Fujifilm ще покажат цялата си гама от решения, както и нововъведения за офсетови и дигитални печатници на International Sign Expo в Лас Вегас от 16-и до 18-и април 2009.

Заедно с партньорите си Epson, ColorGATE и Inca, Fujifilm ще покажат най-новите технологии и устройства, решения за автоматизиране на работния процес и нови медии.

Новия плосък UV мастиленоструен принтер Acuity Advance поддържа много от водещите функции на Acuity HD2504. Наред с това той предлага до 35% по-висока скорост на печат. Скоростта е съответно 71 кв. м. на час в режим за бърз печат и 48 кв. м. на час при висококачествен печат. Наред с това той предлага опция за печат с бяло мастило, като допълнение на стандартния печат по CMYK.

Fujifilm Acuity Advance има печатаемо поле с размер 1.25м. x 2.5м. Той съчетава малък размер на точката с технология за черно-бял печат, която позволява печат с качество, доближаващо фотографското. Наред с рова плоската му платформа предлага възможност за печат върху голямо разнообразие от твърди материали с дебелина до 48 милиметра.

Източник: whattheythink.com

Интернет портал за печатни технологии.