Fujifilm Dimatix разработиха мастиленоструйна печатаща глава специално за печат върху текстил

1387

Печатащата глава StarFire SG-1024/MA позволява печат с водни, словентни и UV мастила, които имат приложение в текстилния печат.

Възможността да генерира голямо количество капки и високата плътност на разположението на дюзиите дава възможност за достигане на 400dpi резолюция на печат на един цвят, при използване на течности с кинематичен вискозитет 8 до20 сантистока.

StarFire SG-1024/MA

1024 -те независими канала на главата са на 8 реда, всеки, от които може да работи отделно или заедно с останалите. Компактната печатаща глава е проектирана така, че да може лесно да бъде ремонтирана и да издържа на тежки условия на работа специфични при скоростния мастиленоструен печат върху текстил.

Източник: www.businesswire.com, www.vancouversun.com
Написа: Пламен Давидов
Конвертор на единиците за вискозитет.

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.