Gallus на LabelExpo Europe 2013

1625

Компанията Gallus, ще покаже хибридно решение за производство на етикети Gallus Print Shop реализирано с дигитални машини за печат на Heidelberg и собствено оборудване за флексопечат.

Heidelberg Linoprint L
На снимката: Heidelberg Linoprint L

По време на изложението LabelExpo Europe 2013 швейцарската компания Gallus ще демонстрира мастиленоструйна UV-машина за печат на етикети Heidelberg Linoprint L и разнообразно печатно оборудване за флексопечат. Gallus получиха права да продават машините Heidelberg Linoprint в Европе през юни тази година

Двете дигитални машини са с различна максимална ширина и са пригодени за различни типове продукции. Linoprint L с ширина 210мм ще работи съвместно в цялостното решение Gallus Print Shop, а моделът с ширина 315мм е предназначен за автономна работа.

Основната идея за създаването на Gallus Print Shop е обединяването на възможностите на флексопечата и дигиталният печат в областа на производството на етикети. На изложението ще бъдат представени флексо машината Gallus ECS 340, мастиленоструйната Heidelberg Linoprint L, модулното решение за печат и довършителни процеси Gallus ECS C и многофункционалната флексо машина за малки и средни тиражи Gallus EM 430 S.  Планирането и управлението на работният поток ще се осъществяват с помощта на Cerm MIS.

Изложението LabelExpo Europe 2013 ще се проведе в Брюксел в периода от 24 до 27 септември.

Източник: www.gallus-group.com
Превод: Радина Дойнова

Дигиталният печат навлиза все повече при производството на етикети. В България се очаква инвестициите в такова оборудване да се увеличат въпреки кризата. Пример за това е първата дигитална машина предназначена за промишлено производство на самозаплващи етикети в България инсталирана миналата година в ловешката Печатница Дъга.  

Интернет портал за печатни технологии.