GMG ще демонстрират решението си за управление на широкоформатен работен процес ProductionSuite на Fespa

1081

Компанията предлага софтуер за управление на цветовете, който може да управлява повече от 800 печатни и режещи машини.


GMG предлага на посетителите на Fespa Digital (от 21-и до 24-и февруари) да разгледат най-добрите производствени решения в класа, сред които е и GMG ProductionSuite. Според производителя продуктът, който беше представен през декември, е най-пълното решение на пазара за вътрешна и външна реклама, както и за печат с много голяма ширина.

Според компанията, модулният софтуер, който включва GMG ColorServer и SmartProfiler, постига бързи и ефективни резултати и осигурява съответствие на цвета с цветове отпечатани чрез други технологии за печат и на други материали. Управителят на GMG Ian Scott каза, че софтуерните продукти на компанията са добили популярност в решенията за цветни проби и управление на цвета.

„Ние сме в идеалната позиция да отговорим на нуждите на цифровото широкоформатно производство с цялостни решение, които са най-добри в класа си”, добави Scott. GMG ще покаже решенията си на Fespa Digital 2012 в Барселона. Компанията ще бъде и на щандовете на партньорите си JetSet, Roland DG и Zünd Systemtechnik. GMG ще покаже новите си ColorServer и GMG SmartProfiler и на щанда на HP.

Източник: gmgcolor.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.