Grapo ще представят плоския принтер Manta White

1755

Grapo Technologies ще представят плоският цифров принтер с възможности за печат с бяло мастило на Fespa Digital Europe в Амстердам от 12-и до 14-и май.

Manta White е създаден на основата на плоската UV машина Manta  за печат по CMYK и претендира да е ценово ефективeн. „Бялото мастило е чудесно за разнообразни и оригинални изделия, особено в областта на архитектурата“ каза изпълнителният директор на Grapo Technologies Radim Kralic.

Машината може да печата бяло, последвано от CMYK и CMYK, последван от бяло само с една операция, която гарантира перфектно съвпадане на цветовете. Със скорост от 10m2 за час Manta White е два пъти по-бавна от стандартната Manta.
Подобно на Manta, White версията предлага Twin Mode системата на Grapo която позволява на машината да печата на една секция от масата, докато следващата поръчка се подготвя на друга.

Като добавка към демонстрирането на Manta White, Grapo Technologies ще покажат и хибридната машина Shark. Тя е предназначена за листов печат и печат от рола на рола.

Източник: grapo.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.