Highcon актуализира Euclid и добави нови канали за дистрибуция

1273
Highcon актуализира Euclid и добави нови канали за дистрибуция

През последните няколко месеца Highcon се разширява във всички посоки, поради интереса към тяхното променящо играта решение за дигитално рязане и биговане – Highcon Euclid.

Highcon актуализира Euclid

 

В резултат на опита, натрупан в предприятията на своите клиенти, Highcon има удоволствието да обяви новите функции на Euclid.

Дебелина и тип на материалите

Highcon Euclid може да работи със следните материали:
– вълнообразен картон с N-вълни
– материали с дебелина 0,25 mm (10 pt.)
– метализиран картон
– самозалепващи се етикети и стикери

Обратно биговане (Reverse Scoring)

Разделянето на двата процеса на рязане и биговане в Euclid позволява значително по-голяма гъвкавост, както и създаването на обратно биговане без нужда от допълнително оборудване или комплексни щанци.

Софтуерен инструмент Highcon Light Editor

С цифровизацията на пост-печатния процес, Highcon са разработили софтуерен инструмент за редакция(в сътрудничество с българската компания ЕнгВю Системс София АД) , който позволява на операторите на Euclid да редактират в последния момент линиите за биговане и рязане, частичен контрол на дълбочината на рязане, индивидуална персонализация на опаковката и т.н.
Тези нови инструменти и функции, позволяват на потребителите на Highcon Euclid и техните клиенти да разширят своето предлагане, да рационализират работния процес и да разработват отлични приложения, а разширената дистрибуторска мрежа ги доставя в нови региони.

Нови канали

Highcon вече има нови канали за дистрибуция по целия свят:
– A to Z Graphic Solutions в Израел
– Canadian Printing Equipment в Канада
– Castiel Group в Мексико
– Matset в Турция
– MGraf в Италия
– Monotech в Индия

Компанията също така приветства Мануел Перес Кастелано на позицията Мениджър продажби за Европа. Г-н Кастелано се е занимавал през последните 20 години с продажби и маркетинг в печатната индустрия за компании като NUR Macroprinters (сега HP) Vutek (сега EFI), Gandi Innovations (сега Agfa) и VIM Technologies.

Преведе: Мария Шабанска
Източник: www.highcon.net

Интернет портал за печатни технологии.