HP и Printcolor създадоха защитен лак специално за приложение върху латексови мастила

1486
HP и Printcolor създадоха защитен лак специално за приложение върху латексови мастила

HP препоръчва защитния лак на Printcolor 482-6700 за покритие на латексовите си мастила, които се използват за брандиране на брезенти на камиони или други синтетични гъвкави материали.

Преди почти 5 години Printcolor и HP стартират заедно проект, който дава решение на компании занимаващи се с брандиране на брезенти за камиони с дигитални машини с латекстова печатна технология.

 

Лакът Printcolor 482-6700

Сътрудничеството води до създаване на лаково покритие, което запазва цветовете на отпечатъка, поставен при екстремни външни условия.

 

Лакът Printcolor 482-6700

Лакът Printcolor 482-6700 е предназначен за нанасяне върху отпечатъци с латексови мастила на PVC или PU медии. Лакът е двукомпонентен и се нанася с валяк върху вече отпечатаните медии. Сушенето става на стайна температура, като пълното му втвърдяване се постига след 1 седмица.

 

Лакът Printcolor 482-6700

 

Тук можете да видите инструкции как да защитите латексовия печат с лака на Printcolor 2C Easy Protect.

 

брандиране на брезенти за камиони

 

За повече информация за продукта:

Полихром
гр. София
кв. Люлин 7, ул. 387, № 2
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
Тел.: 02/ 426 26 51

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.