HP с нов сертификат за медии

1503
HP с нов сертификат за медии
Spread the love

Само седем от общо 150 тествани текстилни медии са отговорили на изскванията на HP и били сертифицирани. Пет от тях са на PONGS.

Artist Mambo, PTX Softimage 240, SILENCIO 5, SILENCIO 10

 

В контекста на сертифицирането на дигитални медии за латексови мастила, HP проведе различни лабораторни тестове на устойчиви текстилни продукти. Общо 150 текстила от различни производители бяха тествани по отношение на тяхното сгъване, надраскване, сухо и мокро изтриване, адхезия на мастилото, напукване на мастилото при опън и водоустойчивост. Към настоящия момент само седем от тях са изпълнили критериите и са сертифицирани като „устойчиви текстилни продукти от висок клас“; пет от тях са продукти на PONGS.

Artist Mambo, PTX Softimage 240, SILENCIO 5, SILENCIO 10, и Spinnaker Economy постигнаха най-високи резултати. Тези текстили  са идеални за всички поколения латексови принтери HP. Освен това Artist Mambo е единственият сертифициран беклит плат в световен мащаб. Дигиталните медии за печат са със забавено горене, отговарят на изискванията на REACH и са сертифицирани съгласно OEKO-TEX. Произведено в Германия, произведено от PONGS.

 

По-подробна информация текстилните медии за дигитален печат на PONGS вижте тук.

Можете да получите вашата мостра от материалите на PONGS от екипа по продажбите на Тотем Груп ЕООД!

За контакти:
Тотем Груп ЕООД
гр. Русе
ул. „Търговска“ №3
Тел.: 0888 227 517
office@totem-group.eu

Профил на Тотем Груп ЕООД в каталога Полиграфия инфо 

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.