Inkjet Insight стартира услугата си за сравнение на машини за печат

947
Inkjet Insight стартира услугата си за сравнение на машини за печат
Spread the love

Порталът Inkjet Insight, за който писахме по-рано тази година, стартира своята услуга “Device finder” за търсене на високоскоростни производствени мастиленоструйни машини.

В него са събрани спесификациите на всички устройства от този тип и е създадена най-пълната към момента база данни, позволяваща търсене и сравняване по различни параметри.

 

услугата си за сравнение на машини за печат

Платформата ще се обновява непрекъснато и ще държи в течение своите потребители за всички нови тенденции на пазара на машини за мастиленоструен печат. Това ще се случва в тясно сътрудничество с производителите на оборудване, за които услугата е безплатна. Цената за достъп на крайни потребители до търсачката е 199 долара на година и позволява до трима регистрирани служители. Заедно с него те получават и достъп до ценни инструменти, свързани с мастиленоструйния печат, включително такива за обучение на клиенти, бази данни с медии и други.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: inkjetinsight.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/