Inkjet Insight стартира услугата си за сравнение на машини за печат

1072
Inkjet Insight стартира услугата си за сравнение на машини за печат

Порталът Inkjet Insight, за който писахме по-рано тази година, стартира своята услуга “Device finder” за търсене на високоскоростни производствени мастиленоструйни машини.

В него са събрани спесификациите на всички устройства от този тип и е създадена най-пълната към момента база данни, позволяваща търсене и сравняване по различни параметри.

 

услугата си за сравнение на машини за печат

Платформата ще се обновява непрекъснато и ще държи в течение своите потребители за всички нови тенденции на пазара на машини за мастиленоструен печат. Това ще се случва в тясно сътрудничество с производителите на оборудване, за които услугата е безплатна. Цената за достъп на крайни потребители до търсачката е 199 долара на година и позволява до трима регистрирани служители. Заедно с него те получават и достъп до ценни инструменти, свързани с мастиленоструйния печат, включително такива за обучение на клиенти, бази данни с медии и други.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: inkjetinsight.com

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/