J-Point предлага директен печат върху мебели

13585
J-Point предлага директен печат върху мебели
Spread the love

Новата услуга дава възможност на клиентите да направят своите мебели с уникален дизайн според собствения си вкус.

След неудобното лепене на цветно фолио върху мебелите идва времето на директния печат върху кухненските шкафове, вратите на гардеробите, мебелите в детската стая и дори душ кабините в банята. Печатът върху мебели е особено подходящ за витрини, стъклени врати и маси.

 

Вече можете да поръчате тази услуга и в J-Point.

 

печат върху душ кабина

Как се прави дигитален печат върху мебели?
Печатът е директен, върху MDF, ПДЧ плоскости и стъкло. Клиентът само трябва да подаде файловете с дизайна и разбира се, да предостави плоскостите, които иска да бъдат напечатани. 
След като се напечата изображението върху плоскостите, се поставя гланцов лак, който да ги защити. По този начин изображението не се променя при почистването с препарати и не се драска при употреба. 

 

напечатани мебели в детска стая

Какво още може да предложи J Point?
Освен печат върху мебелите, клиентът може да поръча цялостно интериорно решение – печат на тапети, печат върху текстил за пердета и печат върху кожа.

 

печат върху кухненски шкафчета

За кого е подходяща услугата дигитален печат за интериора?
Тази услуга е подходяща за крайни клиенти, интериорни студиа, рекламни агенции, както и за мебелни фирми, занимаващи се с изработка на мебели. Приложенията на този вид печат и за всякакви пространства – дома, офиса, бизнес сгради, молове, заведения, магазини и други. 

Можете да поръчате в J Point.

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър