J Point представи най-новите си услуги на Sign & Digital UK 2015

2348
J Point представи най-новите си услуги на Sign & Digital UK 2015

Печатна къща J Point, съвместно с рекламна агенция I Do Advertising, взе участие на най-голямото изложение за дигитален печат на рекламни продукти във Великобритания -Sign & Digital UK 2015, където по традиция се представят над 100 компании от световната печатна индустрия.

 

На своя щанд, изработен специално за Sign & Digital UK, J Point презентира две от най-новите си услуги в момента:

  • Директен сублимационен печат върху текстил с качество на изображението от 1440 dpi – технология, позволяваща отпечатване върху еко флаг, еко дисплей и беклит текстил с фотореалистично качество на изображението; 
  • Дигитален печат върху тапети – услуга, което предоставя възможност за персонализиран висококачествен печат върху тапети с различна текстура. 

 

С участието си на изложението, освен демонстрация на новите технологични възможности на печатницата, екипът на J Point се запозна и с най-актуалните световни тенденции в момента в областта на широкоформатния дигитален печат и изработката на рекламни табели, дисплеи и други рекламни продукти. По този начин J Point продължава със стратегията си за успешното им представяне и развитие и на българския пазар.

Повече за Sign & Digital UK ще намерите тук.


Вижте повече за J Point

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.