J-Point с двa нови шестцветни латексови принтерa

1351
J-Point с двa нови шестцветни латексови принтерa

С новите принтери J Point ще предложи печатни продукти с фотореалистично качество, подходящи за външна и вътрешна употреба без допълнителна защита.

 

 

Оборудването е модел HP Latex 370.

Отпечатъците не се нуждаят от съхнене и могат да бъдат ламинирани, каширани, монтирани веднага след отпечатването им. Оборудването е изключително подходящо за печат на тапети и текстил за интериора, тъй като печата с мастила на водна иснова, при които не се отделят неприятни миризми.

 

Основни характеристики:
Печатаем площ: 1625 мм
Разделителна способност: 1200 х 1200 dpi
Средна скорост на печат: 30 m²/час
Мастила: HP Latex Inks (на водна база) с UV защита

Печат върху богата гама от материали:
Винил
PVC фолио /гланц, мат, прозрачно/
PVC фолио /removable/
PVC фолио /транслуцентно/
PVC фолио /банерно/
PVC фолио /пясъкоструйно/
CAST /автомобилно фолио/
Хартия /синтетична, бял гръб, син гръб/
Backlit Film
Канаваца
Тапети
Текстил /за приложение в интериора/

Източник: J Point 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.