J Point Plus започна годината с три международни награди

1581
J Point Plus започна годината с три международни награди

Компанията беше отличена сред повече от 110 участника от цял свят в годишните конкурси за печатни продукти на HP и Scodix.

Една награда от Inkspiration Awards 

J Point Plus получи международно признание с престижна награда от Inkspiration Awards 2018 на изложението за печатни технологии Dscoop, което се проведе във Виена, Австрия. Събитието, което се организира ежегодно от HP, събира на едно място най-големите печатници и производители на дигитални печатни технологии от Европа и света.

Организаторите отбелязват най-добрите постижения в дигиталния печат – креативни и нестандартни идеи, печатни иновации и сложни полиграфически проекти, с награди в различни категории. J Point Plus спечели I-во място в категорията Direct Mail за изработката на фирмения каталог на Lindner Group, Residential Park Lozen.

Две награди от Scodix Design Awards
Иновативните печатни решения на J Point Plus получиха поредно международно признание. Компанията спечели 2-ро и 3-то място на Scodix Design Awards 2018 – международен конкурс за креативни печатни продукти със специални принт ефекти (liquid metal печат и дигитален UV лак). J Point Plus спечели двете си награди в категорията Технологии – специални печатни ефекти.

2-ро място за Infiniti Artwork – B2 формат стенен принт за модел на Infiniti на Витоша Ауто, изпълнен със liquid metal печат със сребърно фолио и дигитален UV лак, които елегантно подчертават нюансите на обкръжаващата среда и архитектура и модернистичните контури на автомобила.

3-то място за Surfing Bear – рекламен флаер за 3Print, облагороден с liquid metal печат с 3 вида фолиа (сребърно, златно и Cast&Cure фолио) и дигитален UV лак за реалистичен skin-ефект.Scodix Design Awards се проведе за шеста поредна година и в него участваха печатни компании от цял свят, които кандидатстваха с общо над 110 проекта.

 

С двете си награди J Point Plus отново доказа, че е в крак с най-новите тенденции в печатната индустрия и може да реализира иновативни печатни решения на световно ниво.

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.