J Point Plus предлага дигитален печат с Fluorescent Pink

546
J Point Plus предлага дигитален печат с Fluorescent Pink

Печатните материали стават още по-въздействащи с със светещо розово електриково мастило, специално създадено за дигиталната печатни машини HP Indigo.

 

 

Неповторимият електриков glow-ефект, който се получава под UV светлина, създава изцяло ново усещане за рекламните материали.
 
Fluorescent Pink може да се нанася върху отпечатъка както самостоятелнo като единствен цвят, така и като 5-и цвят в комбинация с CMYK. С допълнителна възможност за вариация в наситеността на мастилото, с Fluorescent Pink на практика можете да създавате безкрайно разнообразие от нови и нестандартни цветови комбинации за вашия дизайн.

 

ВАШИЯТ ПРИНТ В ЕЛЕКТРИКОВО РОЗОВО
 
Fluorescent Pink е приложимо за всички медии в размер до 700х500 мм, съвместими с дигиталната ни печатна машина HP Indigo 10r, което дава свободата да „оцветявате“ в електриково розово всички печатни материали – плакати, картички, брошури, кутии и опаковки, етикети, стикери, менюта и още.

 

НАЕЛЕКТРИЗИРАЙТЕ ВАШИТЕ МОДНИ И КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ
 
Електриковото мастило Fluorescent Pink е страхотно ново решение за рекламен принт на всякакви модни, козметични и други продукти, които директно се асоциират с розовия цвят и неговите вариации. Електриковият glow-ефект на розовото предизвиква възприятията на потребителите и увеличава визуално въздействието на вашите продукти.
 
Свържете се с J Point Plus сега за вашия светещ Pink проект!

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.