J Point Plus с нова награда от Inkspiration Awards 2019

563
J Point Plus с нова награда от Inkspiration Awards 2019

За втора поредна година J Point Plus печели награда от международния конкурс за печатни иновации Inkspiration Awards 2019, който тази година се проведе в Порт Авентура, Испания.

 

Събитието, което се организира ежегодно от HP, събира на едно място най-големите печатници и производители на дигитални печатни технологии и медии от Европа и света. Организаторите от Dscoop Inkspiration Awards отбелязват най-добрите постижения в дигиталния печат – креативни и нестандартни идеи, печатни иновации и сложни полиграфически проекти, с награди в различни категории.

 

Печатна къща J Point Plus тази година бе отличена в категория Publishing за интерактивната детска книжка на Wizards of Fables Limited, която е изработена на дизайнерска рециклирана хартия Olin High White.

 

 

Използван е фотореалистичен печат и дигитална апликация на UV лак, холограмно и златно liquid metal фолио, които обогатяват и допълват дизайна.

Комплектът съчетава различни pop-up картички, фото рамка и детски пъзел, всичко опаковано в луксозна картонена кутия с магнитно закопчаване.

 

Източник: J Point Plus

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.