Warning: getimagesize(../images/kba_logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

KBA очаква загуби до края на 2013

1210

От компанията са заявили, че няма да бъдат в състояние да постигнат предварително зададените цели, планирани за фискалната 2013 година.

KBA
Компанията е ревизирала предишната прогноза за приходите и печалбата за 2013 година като се основава на очакваните резултати от третото тримесечие,

KBA са заявили в съобщение до пресата, че настоящите пазарни условия и икономическата ситуация са довели до значително по-нисък обем на продажбите в двата сегмента на листов и ролен офсетов печат. По тази причина, първоначалните цели поставени от компанията под формата на годишни продажби от около 1.30 милиарда евро не могат да бъдат постигнати. Прогнозата за продажбите до края на годината е намалена до около 1.1 милиарда евро. Предвид намаляване на приходите и високите нива на разходите за обезценка на активи и преструктуриране, компанията допуска възможността от загуби за настоящата година .

Пълният отчет за резултатите от третото тримесечие, включващ актуализираната прогноза ще бъде публикуван на 11 ноември.

Източник: www.kba.com

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.