KBA подписва стратегическо споразумение с индийски производител на ролни преси

1471

Производителят на печатни машини KBA подписа стратегическо споразумение, което ще му позволи да продава индийски преси

Договорът с базирания в Делхи производител The Printers House (TPH) позволява на всяка от компаниите да предлага продуктите на другата на своите пазари. TPH ще представи ролните преси на KBA в Индия, а KBA ще предлага гамата от ролни преси на TPH в останалите части на света. Сделката ще позволи на KBA да предлага машини с опростена техника на по-ниски цени на ключовите си пазари и наред с това да увеличи дела си в развиващия се пазар на печатни технологии в Индия.

Christoph Muller, изпълнителен вицепрезидент на KBA за продажбите на ролни преси, каза „Марката на THP Orient е високо уважавана в много развиващи се региони по целия свят. Връзката между нас ще допълни продуктовите ни линии и в бъдеще ще засили позициите ни на глобалния пазар.”

Гамата на TPH Orient включва офсетови печатни машини със скорост от 16 000, 30 000, 36 000 и 50 000 отпечатъка на час. Машините на TPH в момента се продават в Индия, Китай, Русия и Близкия Изток. Според KBA споразумението за маркетинг и продажби на пресите е най-голямото по рода си във вестникарската индустрия.


На снимката: печатна машина от гамата Orient    

Източник: kba-print.de

Интернет портал за печатни технологии.