KBA Genius на шоу в Париж

2129
Spread the love

Пресата KBA’s Genius 52UV B3 ще бъде показана на френското изложение Graphitec-Convertec в Париж от 9-и до 12-и юни
След представянето и на Drupa 2004, Genius 52UV е избрана от офсетови ицифрови печатници и рекламни агенции от целият свят, както и отпроизводители на карти (произвеждащи например кредитни карти и такиваза телефонни разговори), казват от KBA.

Според компанията, потребителите използват Genius за производство наголям брой стоки за различни пазарни ниши, като подложки за мишки,пликове за писма, лепенки, промоционални материали, триизмерниизображения, етикети, различни типове карти. KBA твърдят, че Genius52UV е подходящ и ефективен за малки и средни тиражи. Той може даработи с пластмаси дебели до 0.8mm, както и с хартия и картон.

Johannes Schaeben, маркетинг мениджър на KBA-Metronic коментира:“Минават едва седем минути от началото на смяната на пластините доотпечатването на първия лист. Десетият лист, отпечатан от Genius 52UVвече има търговски вид. Това пести много пари – особени приработа със скъпи материали“.

inline_134_http://prepressbg.com/images/29-05.jpg

На снимката; Триизмерен изглед на KBA’s Genius 52UV с 5 анилоксовинамастиляващи модула, разположени около печатащия цилиндър

Източник: printingtalk.com

Биографична информация