KBA Genius на шоу в Париж

2144

Пресата KBA’s Genius 52UV B3 ще бъде показана на френското изложение Graphitec-Convertec в Париж от 9-и до 12-и юни

След представянето и на Drupa 2004, Genius 52UV е избрана от офсетови и цифрови печатници и рекламни агенции от целият свят, както и от производители на карти (произвеждащи например кредитни карти и такива за телефонни разговори), казват от KBA.

Според компанията, потребителите използват Genius за производство на голям брой стоки за различни пазарни ниши, като подложки за мишки, пликове за писма, лепенки, промоционални материали, триизмерни изображения, етикети, различни типове карти. KBA твърдят, че Genius 52UV е подходящ и ефективен за малки и средни тиражи. Той може да работи с пластмаси дебели до 0.8mm, както и с хартия и картон.

Johannes Schaeben, маркетинг мениджър на KBA-Metronic коментира: „Минават едва седем минути от началото на смяната на пластините до отпечатването на първия лист. Десетият лист, отпечатан от Genius 52UV вече има търговски вид. Това пести много пари – особени при работа със скъпи материали“.

На снимката; Триизмерен изглед на KBA’s Genius 52UV с 5 анилоксови намастиляващи модула, разположени около печатащия цилиндър

Източник: printingtalk.com

Интернет портал за печатни технологии.