KLIPPE печат – за първи път в България!

5367
KLIPPE печат – за първи път в България!

Искате да имате най-оригиналните рекламни продукти или да впечатлите любим човек с прекрасен подарък? Бунт Адвъртайзинг има удоволствието за първи път в България да Ви предложи технологията на Klippe печата.

klippe печат

 

Тази технология е иновативна за българския пазар и позволява да се правят различни сувенири с обемни фигури или текстове. Благодарение на klippe печата може да се напечатат изображения или текстове с релеф до 4 мм. Обемът, който се придава на Вашите сувенири или рекламни материали създава изключително различен и оригинален вид.

 

релефен печат klippe печат

Този тип печат позволява да се брандират почти всякакви видове продукти от различни  материали. С тази технология могат да се печатат чаши, тениски, бутилки, каменни плочи, ключодържатели, плоски сувенири и много други. Можем да печатаме върху дърво, керамика, хартии и картони, PVC, коматекс, стъкло и т.н.

 

klippe печатът

Освен релефен печат с цвят, klippe печатът може да бъде и с релефен частичен лак. Лакът придава още по-ефектен  вид на Вашите сувенири. С него изображенията и текстовете придобиват нестандартен вид.

KLIPPE печатът кара изображенията да оживяват!

 

klippe печатът

релефен печат klippe печат

 

Изтичник: Бунт Адвъртайзинг ЕООД

Вижте още за Бунт Адвъртайзинг ЕООД
гр. София
бул. „проф.Цветан Лазаров” № 113
Тел.: 0888/ 337 834
Тел.: 0889/ 272 734

тел.:  0883/ 215 444

e-mail : ivana@bunt-adv.com

Профил на Бунт Адвъртайзинг ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.