Kodak NEXPRESS ZX3900 на ДРУПА 2016

1425
Kodak NEXPRESS ZX3900 на ДРУПА 2016

Kodak обяви най-новото си попълнение към решенията за цветен дигитален печат Kodak NEXPRESS

  • Нова технология за печат за фотореалистичен печат
  • Възможност за дигитален печат с плътно бяло за печат на етикети и опаковки
  • Напълно заменяеми станции за цветове за свободно конфигуриране на поръчката
  • Възможност за комбинация на два специални цвята – злато, релефен лак, седеф и др.

zx3900
Kodak ще покаже новата цветна машина Kodak NEXPRESS ZX3900 на ДРУПА 2016. Новата машина поддържа печат с по-дебела хартия, а възможността за използване на синтетични хартии ще помогне на печатниците да намерят нови  приложения, като къси тиражи на опаковки и етикети, малки кутии, както и различаващи се комерсиални продукти и публикации.

Допълнително към последния модел NEXPRESS ZX3900 компанията също ще покаже новата платформа Kodak NEXPRESS, която е предвидена за продажба през 2017. Новата платформа ще включва нова система LED с няколко нива, която ще предложи уникална за индустрията способност за създаване на полутонове, както  възможност за печат с изключително постоянство и високо качество с минимално наличие на артефакти.

Взаимно заменяемите цветни станции позволяват цветовете да бъдат отпечатани в различен ред и комбинации,– например CMY с две специални мастила. Новата NEXPRESS платформа ще може да печата с най-високо качество за по-дълги периоди от време. Машина ще може да печата и на по-дълги листи от 1.23 метра за по-специални приложения.

Компанията ще обяви и ново Kodak NEXPRESS непрозрачно бяло мастило за машини с пета секция. Това ново специално мастило ще допълни вече наличните девет специални мастила и ще дава възможност за печат с много добра плътност само с едно минаване през машината. Мастилото дава възможност на собствениците на Kodak NEXPRESS да навлязат в печата на опаковки, етикети и покани.

Kodak запазва инициативата си да подпомага възвръщаемостта на инвестицията на своите клиенти, като дава възможност на почти всички по-стари машини да бъдат ъпгрейднати към най-новите налични технологии за NEXPRESS.

Източник: Гед ООД

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.