Komori представи новата 8-цветна Lithrone GX 40 P

805
Komori представи новата 8-цветна Lithrone GX 40 P

На 6 юни 2019 година в Komori Graphic Center (KGC) в Утрехт, Холандия бе представена новата 8-цветна Lithrone GX 40 P.

Komiri Lithrone GX 40 P

 

Уникалното в този модел е разработеният механизъм от три цилиндъра с двойни размери, гарантиращи висока производителност, качество и рентабилност. Всичко това е създадено с цел избягване на напрежението върху хартията по време на печат.

Компанията производител е внедрила и нов усъвършенстван механизъм за захващане, осигуряващ по-стабилно движение на листата по време на печат. По данни на Комори новият дизайн намалява и необходимостта от поддръжка.

 

Komori Lithrone GX 40 P

Моделът осигурява високоскоростен и висококачествен двустранен пълноцветен печат с производителност до 18 000 листа в час. Максималният размер на листа е 1050х750 мм и дебелина до 0.6 мм. Машината се предлага с богат набор от опции, сред които:

  • Parallel Makeready – Система за съкращаване на времето за подготовка;
  • Autopilot – Система за непрекъсната автоматизация от тестовото отпечатване до производствения печат;
  • A-APC – Автоматична смяна на пластините едновременно на всички печатни секции;
  • PDC-SX – Контрол за плътност не цветовете;
  • PQA-S – Вградена система за оценка качеството на печат.

Моделът Komori Lithrone GX 40 P се счита за една от най-иновативните печатни машини към настоящия момент. В допълнение той осигурява печат, съобразен с опазването на околната среда, спестявайки от енергия, пространство и намалявайки отделяните вредни емисии в атмосферата.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.komori.com

БУЛГРАФИКА ЕООД
Булграфика е изключителен представител за България на световно известни компании като Komori Япония – печатни машини, MBO Германия – сгъвачни машини, Sakata Inx Испания – офсетови мастила, ORTHOTEC Taiwan – производител на машини за ролен офсетов, летърпрес и сито печат, щанци и топъл печат на етикети, Kiniyo Europa и Westland Германия – гумирани валци и др.

гр. София
бул. Цариградско шосе № 113 A
Тел.: 02/ 876 04 93
www.bulgraphica.com

Профил на Булграфика в каталога Полиграфия Инфо 

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/