Komori продадоха дигитална машина с нанотехнология

1546
Komori продадоха дигитална машина с нанотехнология

Komori America Corporation обяви, че фирмата M13 Graphics е подписала възлагателно писмо за закупуването на Komori Impremia NS40 – листова машина с мастиленоструен печат, оборудвана с нанографическата технология на Ланда.

Impremia NS40

 

След проучване на възможностите на Impremia NS40, Дан Банакис, президент на M13 Graphics, посети със своя екип drupa 2016, за да се запознае с иновативната дигитална печатна система в действие. M13 Graphics е национален лидер в онлайн и комерсиалния печат, предлагаща печатни услуги от високо качество, бързина и ниски цени. Екипът на M13 Graphics установи, че Impremia NS40 e перфектният отговор на техните нужди, тъй като печатът се отличава с блестящи цветове с офсетово качество, което ще разшири бизнеса с високо-качествени тиражи в кратки срокове.

Другото преимущество, допринесло за подписване на възлагателно писмо е предлаганата комбинация от офсетово качество на печат и гъвкавите възможности на дигиталния печат.

Impremia NS40 е изградена на платформа на Комори и използва нанографски мастила на водна основа. Машината може успешно да работи с разнообразни субстрати – промазани и непромазани хартии, рециклиран картон, вестникарска хартия и полиестерни опаковъчни фолия, без предварително третиране или полагане на покритие.

„М13 Graphics има история на печатница със забележителен растеж поради постоянния стремеж на фирмата да отговаря на променящите се изисквания на пазара. Impremia NS40 ще продължи подкрепата си чрез своите иновативни решения за печат” . отбелязва Джаки Хъдмън от Комори Америка.

Източник: Булграфика

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.