Komori Lithrone GX40 дебютира на Open House в Цукуба

1118
Komori Lithrone GX40 дебютира на Open House в Цукуба

Повече от 100 клиенти са присъствали на дебюта на новата печатна машина на Komori – Lithrone GX40, предназначена да отговори на широк кръг от най-взискателните изисквания на индустрията.

Komori Lithrone GX40

 

Авангардната Lithrone GX40 е връхната точка на технологиите и опита на Komori. В допълнение към изключително стабилния печат с максимална скорост от 18 000 листа на час, дори и с тежки материали, Lithrone GX40 предлага подобрена гъвкавост при цветови промени, значително подобрявайки качеството на печата. Високата производителност и гъвкавост правят GX40 идеална за печат на опаковъчни приложения, както и за висококачествени цветни луксозни приложения.

GX40 може да бъде оборудвана с широк набор от функции според изискванията, включително автоматично постоянно листоподаващо устройство, нови системи за автоматично почистване / измиване и специални конфигурации, за поръчки със сложна добавена стойност. Енергийноефективният, пестящ място дизайн, заедно с намалените топлинни емисии, са от истинска полза за околната среда. В допълнение, новата GX40 може да бъде оборудвана със система за PDF сравнение, което е идеално за пазара за фармацевтични опаковки. След като е постигат перфектно отпечатания лист, той се сканира със система за контрол на печата PDC-SX и сравнява с PDF файла. Дефектните листове се идентифицират по номер на листа, който е поставен с опционалната система на Komori за мастиленоструйна номерация, която номерира всеки лист веднага след като влезе в захранващото устройство. Това позволява на оператора да изважда само дефектния лист. Това драстично намалява отпадъците, което е от решаващо значение за опаковъчния пазар.

Функциите на Lithrone GX40 включват:
– Висока производителност при дълги тиражи, изискващи тежки материали, със стабилен печат от 18 000 листа/час;
– Бърза подготовка, дори когато използвате специални цветове;
– Високо качество на печат, перфектно за луксозни поръчки;
– Широка гама от конфигурации и спецификации;
– Намален екологичен отпечатък и изключително лесна за използване.

Източник: www.komori-america.us

Интернет портал за печатни технологии.