Kornit Storm HD6 ще бъде показан на щанда на 3 принт България

527
Kornit Storm HD6 ще бъде показан на щанда на 3 принт България

Печатната машина ще бъде изложена по време на изложението за текстил, машини и технологии ТМТ Експо.

Kornit Storm HD6 е индустриално решение за директен печат върху дрехи за малки и средни предприятия и производители на текстилни продукти. Машината има възможност за печат върху бял и цветен текстил; различни видове материи, цветови комбинации и апликации.

 

 

Вижте повече за техническите характеристики на машината.

Към печатната машина ще бъде демонстрирана и сушилнята Chiossi e Cavazzuti ACE 600.

 

 

3 Принт Българияще представи и мостри на конци – технологията за дигитално селективно обагряне на конци, разработена от израелската компания Twine, се очертава като нещото, което ще промени сериозно в бъдеще областта на шивашката, бродерийната и тъкачната промишленост.

 

 

Създаденият продукт отговаря на най-високите индустриални стандарти и е издръжлив на светлина, изпиране, търкане и други въздействия, като същевременно гарантира хомогенност на цвета. Вижте повече за тази иновация тук.

 

Мостри на отпечатани платове на печатни машини с марката Aleph също ще бъдат налични на щанда.

 

За повече информация: 3 Принт България

Зала 1, щанд C4

ТМТ Експо, 25-27 септември 2019.

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.