Landa ще покаже дигитална машина с формат В1 и скорост 13000 листа в час на Друпа

1560
Landa ще покаже дигитална машина с формат В1 и скорост 13000 листа в час на Друпа

От Ланда обявиха, че в портфолиото си за Друпа ще представят дигитална листова машина с формат В1 и скорост на печат 13 000 листа в час, както и 41-инчова технология за печат върху гъвкави пластмасови опаковки.

Landa ще покаже дигитална машина с формат В1

 

На щанда на компанията ще бъде представена и технологията Nano-metallography, с която цената за поставяне на метални фолиа ще се намали наполовина в сравнение с разходите за този тип услуги към момента.

Изложбените площи на Ланда за настоящото издание на Друпа ще бъдат удвоени до 3000 квадратни метра. На място ще бъдат показани всички печатни преси Nanographic, включително листовата S10, S10P и W10. По време на цялото изложение, пет пъти на ден ще се провеждат презентации. Предварителни резервации могат да се направят на сайта на компанията www.landanano.com/drupa или на място в зала 9 в зависимост от свободните места.

 

Landa ще покаже дигитална машина с формат В1

Ето какво каза Бени Ланда за новите технологии на компанията: „Четиринадесет години на изследвания в нанотехнологиите ни даде възможност да направим огромен пробив в качеството, бързината и разходите за печат. Машините, които ще бъдат представени ще предлагат качеството, скоростта и конкурентна на офсетовия печат цена, при това върху почти всякаква хартия на склад. Благодарение на изследванията достигнахме и до новата Nano-metallography технология, която освен с по-конкурентна цена се характеризира с по-бързо и по-лесно нанасяне на метализиращите фолиа. Очакваме посетителите на нашия щанд на Друпа да бъдат силно впечатлени и изненадани от възможностите на продукти ни. Поръчките ще могат да се правят по време на изложението, като първите машини ще се доставят в началото на 2017 година.”

Източник: www.printingnews.com
Текста написа: Антон Даскалов

Антон Даскалов
 | Website

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/