LaserFood премахва нуждата от опаковки и етикети при храните

3806
LaserFood премахва нуждата от опаковки и етикети при храните

Испанската компания Laserfood представя своя продукт като „ново поколение в етикетирането”. Посредством лазерно гравиране се премахват необходимостта от опаковки и етикети за плодове, зеленчуци и друг вид хранителни продукти, които биха издържали процеса.

LaserFood

 

Технологията може да се използва, както за поставяне на данни свързани с проследяване или инвентаризация в магазините, така и за брандиране с фирмено лого. По-данни на компанията производител самият процес е с по-ниска себестойност. Сравнението се прави за 1000 пъпеша, за които отпечатването на стикери би струвало 36$, а стойността за гравране би била 1.08$.

Компанията е разработила портфолио от три модела машини, предлагани под наименованието Laser Mark System (LSM) с възможност за маркиране на цели щайги с готова продукция или отделни продукти, като производителността достига до 54 000 единици за час.

 

LaserFood

Може да видите повече информация за технологията в следващото видео:Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.laserfood.es

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/