Linkedin отпечата персонализирани вестници за потребители от 50 таргет групи

1341
Linkedin отпечата персонализирани вестници за потребители от 50 таргет групи

Професионалната социална мрежа Linkedin отпразнува достигането до 15 милиона потребители във Великобритания като подари персонализиран вестник на потребители, селектирани в 50 таргет групи.

Linkedin отпечата персонализирани вестници

 

Избраните потребители са получили вестник със снимки и текстове, оформени като профила им в Linkedin.com,  спортна тениска с качулка с логото на социалната мрежа и прес съобщение.

Вестниците са отпечатани на XeroxDocuColor на 100гр. хартия Cyclus. Грамажът и белотата на хартия са избрани специално, за да се придобие усещането за истински вестник. 
Сивата тениска с качулка е брандирана с лого и е избрана не случайно, за да наподобява екипите, с които тренират британските студенти в университетите. За тях е създаден специален раздел в Linkedin.com, който цели да проучи нагласите на студентите за пазара на труда. На адрес: www.students.linkedin.com/uk, е публикувано проучването „Студенти, кажете. Имате думата!“

Резултатите му показват, че двама от трима студенти се чувстват неподготвени за пазара на труда, 52% смятат, че това се дължи на обучението в университетите, които не им предават умения за търсене на работа. 

Професионалната социална мрежа има над 277 милиона в световен мащаб. Само във Великобритания потребителите са се увеличили с 50% през 2012 година. Разнообразният профил на регистрираните британци включва 66 ракетни инженери, 12 500 журналисти, 59 бодибилдъри, 146 коминочистачи и … пет русалки. 

Източник: Printweek.com

Написа: Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.