Lomond EvoJet Office – Революция в света на печата!

4875

Копи Контрол Къмпани предлага за първи път на българския пазар най-бързия в света цветен принтер Lomond EvoJet Office. Задвижван от Memjet технология на печат, принтерът съчетава максимален баланс между скорост, цена и качество.

copy controlcopy control

Това не е просто принтер, това е революция в света на печата!

Благодарение на иновативната Memjet печатаща технология, принтерът обединява в едно всички ключови предимства на лазерните и мастиленоструйните принтери:

Удивителна скорост на печат от 60 страници А4 в минута, независимо от покритието на листа с мастило, което допринаса на притежателя на принтера по-висока ефективност, спестявайки време и средства. Високата скорост на печат се постига благодарение на уникалната патентована печатаща глава Memjet, която съдържа рекорден брой дюзи – 74 000 бр. – това е 17 пъти повече, в сравнение с другите печатащи глави. Всяка дюза впръсква 10 хил капки в секунда с размер на капката 1 pl. (най-малкия размер капки в света). Печатащата глава Memjet е с ширина 222 мм., което прави възможно печатането по цялата ширина на листа, без ограничителни бели полета. Печатащата глава е статична, което гарантира високата издръжливост на принтера.

Повече за технологията Memjet и нейните предимствата можете да прочетете ТУК

Други ключови предимства са ниските разходи за притежание на принтера и възможността за цветен печат на документи, с многократно по-ниска себестойност от документите разпечатани на цветни лазерни принтери.

copy control

Принтерът Lomond(Ломонд)ко EvoJet Office работи с консумативи с висок капацитет, базиран на стандарта ISO/IEC 24711., които гарнтират ниската цена на цветни разпечатки от 0.066 лв. за пълноцветен печат лист А4.

copy control

Високото качество на печат на пълноцветни изображения с резолюция до 1600×1600 dpi, и ползването на медии от 70 до 300 g/m2 правят принтерът приложим не само за печат на офисна документация, но и за качествени рекламни материали.

Създатели на принтерите с марка Lomond EvoJet Office, освен за спестяване на време са помислили и за енергоспестяващата и икономически изгодната работа на принтера.
В режим на работа, Lomond EvoJet Office изразходва 30,2 W, а в режим на готовност едва 5,3 W, което прави разход от около 5,00 Euro за година (за сравнение, лазерните принтери харчат около 40,00 Euro за същия период).

Технически харктеристики на Lomond EvoJet Office

copy control

copy control От октомври 2012 в продажба е и втората генерация Lomond EvoJet Office 2. Задвижван също от технологията Memjet, но с изцяло нов външен вид и ключови подобрения като:
По-голям капацитет на тавата за ръчно подаване – 20 листа (Lomond EvoJet Office – само 1 лист).
2-редов LCD графичен дисплей с възможност за избор на език и позволява да контролирате настройките на принтера, без да се свързвате с компютър.

copy control
В началото на 2013 г. Копи Контрол Къмпани ще представи и дългоочакваното МФУ 3 в 1 Lomond EvoJet Office Pro 310.
Параметрите на печат са взаимствани от Lomond EvoJet Office 2.
Новото мултифункционално устройство е с пълноцветен LCD екран, автоматично подаващо устройство (ADF) със скорост 20 стр./мин. и скенер с резолюция 1200 dpi.
Възможност за сканиране към сървър /e-mail/ облак, и копиране на документи без да е свързано към компютър.

За първи път на българския пазар Копи Контрол Къмпани предлага висококачествените медии за печат с марка Lomond. Изключително разнообразно портфолио от медии за дигитален печат, фото печат, трансферен печат, печат върху сувенири, текстил. Луксозни хартии за мастиленоструен печат – релефни, ефектни и офис хартии, хартии за арт печат, самозалепващи хартии и етикети, канаваца и др.

Повече за Lomond EvoJet Office изтеглете ТУК

Повече за медиите за печат Lomond може да намерите ТУК

Принтерите Lomond EvoJet Office се предлагат от:

Копи Контрол Къмпани ЕООД
гр. Пловдив, ул. Кап. Райчо 73Б
тел.: 032/ 63 67 90
тел.: 032/ 63 43 07
тел.: 032/ 90 15 15
факс.: 032/ 90 15 10

www.lomond.bg
copy control

Интернет портал за печатни технологии.