Mашина за автоматично нанасяне на течен праймер ROQ PRIMER

1233
Mашина за автоматично нанасяне на течен праймер ROQ PRIMER

ROQ PRIMER e нов продукт на компанията ROQ, който представлява машина за автоматично нанасяне на течен праймер върху текстил. Предназначен е основно за дигитален печат върху текстил.

ROQ PRIMER осигурява автоматично нанасяне на праймер без човешка намеса, като по този начин се увеличава производителността и подобрява качеството на крайния продукт. 

 

ROQ PRIMER

Благодарение на електронната конзола за управление ROQ PRIMER е изключително лесен за управление. От нея можете да изберете разпръскващите дюзи, както и да контролирате количеството течност чрез скоростта на преместване или отстъпване на дюзите.

За по-добро регулиране на площта за пръскане, ROQ PRIMER позволява регулиране на височината, ширината и дължината. ROQ PRIMER има максимална полезна работна площ от 625×830 мм. ROQ PRIMER е снабден с полуавтоматична система за почистване на системата. Машината разполага с 3 резервоара с капацитет от по 5 литра, като: 1 за течност за предварителна обработка, 1 за почистваща течност и 1 за отпадъци.

ROQ PRIMER е ключът към перфектен текстилен дигитален печат!
ROQ PRIMER работи в синхрон с машината за цифрово печатане ROQ HYBRID и машините за ситопечат ROQ PRINT YOU, ECO, OVAL, PRO и EVOLUTION, това позволява висока производителност и повишаване на качеството.

За повече информация: Полихром Сервиз ЕООД
гр. София
кв. Люлин 7, ул. 387, № 2
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
Тел.: 02/ 426 26 51
www.polychrome.info

Профил на Полихром Сервиз ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.