manroland пак продадоха ROLAND 700 Direct Drive

2685
Spread the love

Най-голямата печатница в Питсбърг закупи ROLAND 700 Direct Drive по време на Graph Expo в Чикаго.
manroland, обявиха продажбата на осемцветна ROLAND 700 Direct Drive сPerfector (двустранен печат) на печатница Knepper Press.

ROLAND 700 Direct Drive е известна като машината с най-бърза подготовкана пазара има осем печатни секции, обръщач и лакираща секция.„Системата Direct Drive ще допълни машинния ни парк, като нипозволи да печатаме ефективно и ефикасно тиражи от 500 удара. Машинатаще е свързана в мрежа с другите две листови машини чрез printnet, такаче ще можем да прехвърляме тиражи от една на друга. По-бързатаподготовка ни дава предимство пред другите печатници. Това е идеалнатасреда между нашите дигитални и офсетови машини.” Бил Непер,председател на борда на директорите.

ROLAND 700 Direct Drive дава възможност за извършване на няколкопроцеса наведнъж. Смяната на формите, която допреди ставашепоследователно за всяка секция, сега е едновременна за всички секции,до 12-та. Времето за подготовка може да бъде свалено с до 60% от тована старите модели машини. Всяка печатна секция има автоматизиранасистема за смяна на пластините APL. Огромното предимство е, че всичкиформи могат да се сменят за една минута, независимо от конфигурациятана машината. На практика времето за смяна на форми се елиминира, понежестава по време на измиващите програми, при които едновременно сеизмиват натисковите и офсетовите цилиндри.

inline_721_https://printguide.info/images//700_roland.jpg

Превод: Иван Иванов
Източник: whattheythink.com
Реклама:
Обяви за печатни машини, полиграфическо оборудване, принтери, мастила,хартии и картони, консумативи,машини втора употреба др. – Printstock.info

Биографична информация