Manroland представи Geoman e:line

1265
Manroland представи Geoman e:line

Точно пет години след представянето във Виена на машината за печат на вестници Colorman e:line, която се утвърди с голям успех в труден пазарен сегмент, от компанията Manroland повдигнаха завестата на новия член на семейството – Geoman e:line.

От компанията вече съобщиха и за първата поръчка на машина от тази серия.

Manroland представи Geoman e:line

 

„Всеки път, когато клиент има неосъществени изисквания, ние се стремим да създадем индивидуално решение с добавена стойност. Правим всичко това в различни класове машини, с подходящи за целта партньори.” С тези думи Dieter Betzmеier от Manroland описва философията зад Geoman e:line. Новата серия е разработена за клиенти с високи технологични изисквания и цели, които биха оценили икономически производството с ниски инвестиционни разходи.

Geoman e:line предлага максимална ширина на хартията от 1640 мм и отлично качество и безопастност на производството на до 96 000 копия в час. Системата позволява модулно надграждане с различни опции, част от които е и новата вградена система за контрол на цвета. От компанията съобщават, че с Geoman e:line се постига ниско ниво на макалатурите и високо качество на крайния продукт. Захранването е интегрирано в блока за отпечатване, което води до ограничаване на необходимото пространство.

Източник: www.manroland-web.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/