Manroland ще покажат ROLAND 700 EVOLUTION до дни

2010
Manroland ще покажат ROLAND 700 EVOLUTION до дни

Легендарния ROLAND 700 има ново превъплъщение и то се нарича EVOLUTION. Той ще бъде показан на 5 ноември в технологичния център на Manroland Sheetfed в Офенбах, Германия.

ROLAND 700 EVOLUTION  е изцяло наново проектиран и ще замени ROLAND 700 HS и  ROLAND 700 Direct Drive. EVOLUTION има футуристичен външен вид и включва поне девет нови технологични разработки, които имат за цел да дадат на печатарите безпрецедентни нива на ефективност, производителност, управление и качество.

Рафаел Penuela, CEO в Manroland Sheetfed е казал: „През цялата история на нашата компания ние сме известни с въвеждането на иновативни нови технологии за печатарската индустрия. The ROLAND 700 EVOLUTION е най-новата революционнна офсетова печатна машина, в която вярваме, че ще бъде още един крайъгълен камък в развитието на печатни технологии „

 

ROLAND 700 EVOLUTION

Вижте повече тук. manrolandsheetfed.com

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.